Verkkokauppa

Makeat herkut

Omat tuotteemme

Suolaiset herkut

Tarjoukset

Katso tästä tilaesittelyt!

— Vierulan Tila

Vierulan tila on marja- ja vihannestila Mäntyharjulla, ja tilan neljäntenä isäntäparina on vuodesta 2015 alkaen toiminut Tiina ja Mikko Kohonen.

Tilan pääpaino on tuoretuotteissa kesäisin, mutta nuori isäntäpari on alkanut kehittämään myös ns. jalostepuolta heidän omille marjoilleen, jotta me kaikki saisimme nauttia marjakaudesta ympäri vuoden!

— Keinuhongan Tila

Keinuhongan tila sijaitsee Päijät-Hämeessä Padasjoen Auttoisilla. Tilan isäntäparina toimii Kalle Jaakkola ja Suvi Siljander. Tila on erikoistunut naudanlihan tuotantoon, mutta tilan emäntä Suvi on kehittänyt tilalle myös paljon omia tuotteita. Kaikissa tuotteissa käytetään tilan omia tuotoksia niin pitkälle kuin se on mahdollista, ja suurin osa tuotteista valmistetaan tilalla itse käsityönä.

— Krannin tila

KranKrannin tila on Nurmijärvellä Lepsämän kylällä sijaitseva luomutila, joka valmistaa itse kaurahiutaleita ja myllyttää lähimyllyssä omasta viljastaan erilaisia jauhoja ja jauhoseoksia. Tila on seissyt paikallaan vuodesta 1558 ja sen toimintaa luotsaavat Anne Lukana ja Olli Lukkarinen. Tila valmistaa luomua lähellä ja tuottaa tuotteensa ilman ylimääräistä prosessointia ja tuoreena.